SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Konståkningsklubben Iskristallen
Värme - Gemenskap - Glädje

Upptaktsläger 2022
2022-06-21 22:54

Under v.32 med start på torsdageftermiddag den 11/8 och avslutning på söndag den 14/8 har du nu möjlighet att anmäla dig till några roliga och givande träningsdagar med träning både på och utanför isen. 

 

Preliminärt träningsupplägg

Ispass

Off ice

Rekommendation

3/dag tors-sön

1/dag tors-sön

För åkare testnivå högre än tävlingstest

2/dag tors-sön

1/dag tors-sön

För åkare som tränar Leomärken och upp till tävlingstest

 

Lägeravgift

Lägeravgiften är 1 000 kr resp 1 200 kr och innefattar 2 eller 3 ispass/dag, 1 off ice-pass. Måltider ombesörjer du på egen hand. Avgiften faktureras och ska vara betald senast måndag den 1 augusti

 

VIKTIGT!

Det kommer inte finnas några lägerföräldrar så för att kunna delta på lägret krävs att man kan knyta skridskor, passa tider och klara sig själv.

 

För att kunna planera träningsgrupperna och upplägg samt boka istimmar behöver vi din lägeranmälan senast 10 juli 2022. Vi ber er respektera detta datum då vi tidigare om åren fått många sista-minuten-anmälningar som gjort att isträningarna inte kunnat genomföras på ett kvalitativt vis pga få istider i förhållande till antal åkare. Anmälda åkare efter den 10 juli kan därför inte garanteras plats på lägret och ställs i turordning på reservlista för ev restplatser.

 

Välkommen med din lägeranmälan via denna länk

 

Med önskan om en skön sommar!

 

//Styrelsen och tränarna i KKI

 

Taggade föräldrar sökes!
2022-06-21 16:09

I augusti/september är det dags för årsmöte i KK Iskristallen och valberedningen arbetar nu med rekrytering till styrelsen. Vi önskar komma i kontakt med föräldrar som är intresserade av styrelse- och föreningsarbete. De styrelseposter som är aktuella att tillsätta är ordförande, kassör, tre ledamöter och en suppleant. Då många nu samtidigt kliver av sina uppdrag finns det ett stort behov av nya personer som vill vara med och engagera sig och arbeta för utvecklande av klubben.
 
Styrelse- och föreningsarbete är grundläggande för att våra barn och ungdomar ska ha en väl fungerande klubb att träna i och ju fler vi är som engagerar oss och hjälps åt desto lättare blir det. Med dessa ord vill vi i valberedningen uppmana er medlemmar att skicka in förslag och intresseanmälan via e-post: valberedningen@kkiskristallen.se
 
Valberedningen består av Disa Kastebo, Marika Lifjell och Susanna Aurell.
 
Om du är nyfiken och vill ställa frågor kring styrelse- eller föreningsarbete kan du ringa till Disa Kastebo på 070-260 96 46

Sommarträningen
2022-06-14 11:24

I år har vi räknat ut att sommarträningsavgiften kommer att landa på 500 kr (gäller inte skridskoskolan). Detta är en självkostnad för tränarlöner och lokalhyra. Fakturan kommer skickas ut under juni månad till de som närvarat på sommarträningen. Vid frågor hör gärna av er till Dajana Katanic.

 

På onsdag och torsdag i veckan har vi i styrelsen möten för att planera nästa säsong. Om ni har några tankar eller idéer inför nästa säsong går det jättebra att maila dessa till ordforande@kkiskristallen.se 

Svenska städlandslaget
2022-05-12 17:52

Vi har haft turen att blivit uttagna till Svenska städlandslaget, där vi ska hjälpa till att städa naturen fri från skräp. 


Vi ska städa i ca tre timmar den 6/6 och för det får vi 5000:- till klubben. Vi behöver 20 personer inkl minst tre vuxna som kan ställa upp, detta gäller barn i åldrarna 11-18 år. Vi ser gärna att det är barn/ungdomar och en vuxen från varje grupp i klubben som är med på detta uppdrag. Så vi skulle önska att ni pratar ihop er i respektive grupp och att ni som är gruppföräldrar skickar info om vilka som kan komma, senast 20/5. 

Skicka detta till Kristin Rautio via Messenger, sms eller mail. Tel: 076-1754509, k_spezial@hotmail.com 


Se bifogad bilaga för info gällande tid och mötesplats mm. Nu kör vi!! För naturen och för vår förening!

Information om reservmusik vid tävling
2022-03-14 19:48

Vad gäller reservmusik vid tävling önskar vissa arrangörer att åkaren har sin reservmusik på CD-skiva medan andra önskar USB-sticka. Gardera därför genom att ta med båda alternativen. 

Förlängd issäsong
2022-03-10 19:31

Vi har tillsammans med Sundsvalls konståkningsförening och Sundsvall Hockey valt att förlänga issäsongen med 2 veckor i B-hallen (v.11 & v.12) och tillsammans med Sundsvall hockey ytterligare 2 veckor i A-hallen.

 

Detta innebär att vi kan fortsätta med träningarna för våra grupper i både A- och B-hallen under v.11 & v.12 och sedan i A-hallen under v.13 och v.14. 

 

 

Info: ordinarie säsong innebär att B-hallen stängs efter v.10 och A-hallen efter v.12.  

Nyheter från våra grupper
Skridsko & Konståkningsskola, 11/09 10:05 
Skridsko & Konståkningsskola, 10/11 15:41 
 
ANMÄL DIG TILL SKRIDSKOSKOLAN
Samarbetspartners