SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Konståkningsklubben Iskristallen
Värme - Gemenskap - Glädje

Se hit alla skridskosugna barn
2022-08-08 10:47

Lördag 13/8 och söndag 14/8 mellan klockan 12-13 bjuder vi in alla barn från 4 år och uppåt att kostnadsfritt prova vår skridskoskola. Vi håller till i Brandcode Arena på Gärde.

 

Föranmälan via skridskoskolan@kkiskristallen.se

 

VÄLKOMMEN!

Upptaktsläger - Schema och gruppindelning
2022-08-06 13:03

Nu är schemat och gruppindelningen klar för vårt upptaktsläger som startar på torsdag. Klicka här för att se det.

 

Några punkter att tänka på:

 • Kolla era tider så att ni är i tid till era pass
 • Värm upp innan isträningen då passen är 50 min. Då behöver vi inte lägga tid på uppvärmning på isen utan kan nyttja tiden på is maximalt för träning.
 • För er som står med i koreografi listan:
  • Se till att ha med er musik.
  • Gå igenom era program innan så ni är förberedda. Detta eftersom tiden på is är dyrbar och det är många som ska köra igenom sina program.
  • Vid frågor om koreografi så kontaktar ni Liza Sjölund.
 • Ni som ej står med på koreografi och är tävlingsåkare kommer att få detta senare.

 • Markträning: Samling i entrén.
 • Dansträningen sker i Pucken, Nordichallen.
 • Föreläsning med Martin sker i Hoppet, Nordichallen.
 • Mötesplatsen är bokad under hela helgen. Så där kan ni värma mat och/eller använda kylskåp för att förvara mat.

 

Var med i styrelsen du också
2022-08-06 10:28

I år har vi en speciell situation då flera ledamöter i nuvarande styrelse meddelat att dom avgår i förtid och behovet av nya personer som engagerar sig är större än vanligt.

 

Valberedningen har jobbat på med rekrytering till styrelsen och fem nya namn kommer föreslås på årsmötet. Det är en grupp personer med positiv energi som vi är glada att kunna presentera som förslag till styrelsen.

 

Vi har dock inte kommit helt i mål ännu, utan vi saknar fortfarande fyra-fem namn. Vi söker fortfarande Ledamot, Kassör, Suppleant och Valberedning. Ledamot och Kassör är uppdrag som väljs på två år och suppleant, valberedning väljs in på ett år.

 

Så vi vädjar till er föräldrar i klubben om att ta kontakt med valberedning för att vara med och bidra till klubben där era barn åker skridskor. Det är både roligare och enklare ju fler vi är som hjälpas åt att förvalta och utveckla Iskristallen.

 

Med dessa ord vill vi i valberedningen uppmana er medlemmar att skicka in förslag och intresseanmälan via e-post: valberedningen@kkiskristallen.se eller så kan du ringa till Disa Kastebo på 070-260 96 46

Anmälan till skridskoskolan är öppen
2022-08-04 08:25

Nu går det att anmäla sig till vår skridskoskola som startar 25/9, så passa på att säkra er plats då det brukar bokas upp fort. Mer information finns under fliken skridsko & konståkningsskola. 

Taggade föräldrar sökes!
2022-06-21 16:09

I augusti/september är det dags för årsmöte i KK Iskristallen och valberedningen arbetar nu med rekrytering till styrelsen. Vi önskar komma i kontakt med föräldrar som är intresserade av styrelse- och föreningsarbete. De styrelseposter som är aktuella att tillsätta är ordförande, kassör, tre ledamöter och en suppleant. Då många nu samtidigt kliver av sina uppdrag finns det ett stort behov av nya personer som vill vara med och engagera sig och arbeta för utvecklande av klubben.
 
Styrelse- och föreningsarbete är grundläggande för att våra barn och ungdomar ska ha en väl fungerande klubb att träna i och ju fler vi är som engagerar oss och hjälps åt desto lättare blir det. Med dessa ord vill vi i valberedningen uppmana er medlemmar att skicka in förslag och intresseanmälan via e-post: valberedningen@kkiskristallen.se
 
Valberedningen består av Disa Kastebo, Marika Lifjell och Susanna Aurell.
 
Om du är nyfiken och vill ställa frågor kring styrelse- eller föreningsarbete kan du ringa till Disa Kastebo på 070-260 96 46

Sommarträningen
2022-06-14 11:24

I år har vi räknat ut att sommarträningsavgiften kommer att landa på 500 kr (gäller inte skridskoskolan). Detta är en självkostnad för tränarlöner och lokalhyra. Fakturan kommer skickas ut under juni månad till de som närvarat på sommarträningen. Vid frågor hör gärna av er till Dajana Katanic.

 

På onsdag och torsdag i veckan har vi i styrelsen möten för att planera nästa säsong. Om ni har några tankar eller idéer inför nästa säsong går det jättebra att maila dessa till ordforande@kkiskristallen.se 

Nyheter från våra grupper
Skridsko & Konståkningsskola, 11/09 10:05 
Skridsko & Konståkningsskola, 10/11 15:41 
 
ANMÄL DIG TILL SKRIDSKOSKOLAN
Samarbetspartners