SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Konståkningsklubben Iskristallen
Värme - Gemenskap - Glädje

Fakturor påväg
2023-01-25 20:50

Vårterminen har kommit igång och i månadsskiftet kommer en samlingsfaktura komma till dom medlemmar som har slipatskridskor, tävlat och fått nya konståkningsprogram under hösten. Avgifterna faktureras ut via SportAdmin och går att dela upp.

 

I höstas lovade vi att ompröva vårt beslut om subventioneringar för tävlingsavgifter när vi visste mer om klubbens ekonomi. Tyvärr ser inte förutsättningarna bättre ut under våren, då vi inte kommer kunna genomföra någon isshow i år. Så det finns tyvärr inte möjlighet att subventionera några tävlingar under våren heller. 

Björkskottet stjärntävling 4-5 februari
2023-01-24 10:00
Stjärntävling i Umeå

Helgen den 4-5 februari arrangerar Umeå Konståkningsförening stjärntävlingen Björkskottet. Från Iskristallen deltar Thea Lifjell och Tilda Nordkvist, miniorer C och Charlie Holmlund Ungdom stjärnklass 15_1.

 

Tävlingen kommer att streamas från Windpos Arena.

 

Livestream

Startordningar

 

Stort lycka till önskar vi! 

Skridskoskola 22/1
2023-01-17 21:23

Viktigt medelande till alla i skridskoskolan, hjälptränare och föräldra ansvariga.

Pågrund av tävlingar i båda hallarna så gäller följande:

Söndag den 22/1 kommer skridskolan vara ute på bandyplanen 09:00-10:00, så kläder efter väder.

Detta gäller även den 5/2 och den 19/2 pga cup,  men det kommer en påminelse kring detta.

Observera tiden 09:00-10:00.

Välkomna!

Fina DM-placeringar för Iskristallens åkare
2023-01-16 20:32

Från dagens ST

 

Saxat lite kort från ST

 

"I helgen var fem åkare från KK Iskristallen på A-tävling och DM för Norrbotten och Mellersta Norrland. Flera fina program visades upp av Milla Kuoppa, Majken Nordberg, Norah Alm, Emma Ring och Agnes Sällbom. På plats med åkarna i Piteå fanns tränare Karin Tomley. 

 

I klassen Senior A tog Agnes en andraplats i DM där det korta programmet under lördagen lade en stark grund för hög placering. Majken tog en tredjeplats i DM, i klassen Junior A efter ett starkt långprogram med personbästa. 

 

Norah och Milla blev fyra respektive femma i DM i klassen Junior A. Emma, även hon Junior A tvingades tyvärr bryta efter en skada efter korta programmet".

 

Senaste anmälningsdatum interntävling 16/1
2023-01-15 11:37

En liten påminnelse att senaste anmälningsdatum till Iskristallens interntävling är i morgon måndag den 16 januari. Skynda anmäla ni som tänkt vara med men inte gjort det ännu. 

Inställd Isshow
2023-01-15 10:35

Hej!
Nu kommer vi i styrelsen med ett tråkigt besked.

Det finns tyvärr inte förutsättningar att genomföra en Isshow i vår. Det är flera olika skäl som bidrar till detta, den sena uppstarten är en stor bidragande faktor. Eftersom det är länge sedan vi genomförde show så har vi tappat en del kompetens inom de olika grupperna det gör att det blir svårt med den korta tiden.

 

Detta är såklart tråkigt men det är vårt ansvar att även ta tråkiga beslut.

 

Istället sätter vi fokus på att säkerställa att det blir en show nästa säsong.

/Styrelsen

Nyheter från våra grupper
Skridsko & Konståkningsskola, 11/09 10:05 
Skridsko & Konståkningsskola, 10/11 15:41 
 
Samarbetspartners