Ursäkta! Vi bygger om!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Konståkningsklubben Iskristallen
Värme - Gemenskap - Glädje

Markträning och fysträning startar 26/4 - anmäl er till tränarna!
2021-04-12 16:32

Hej i snöblasket!

 

Markträningen och fysträningen kör igång vecka 17, närmare bestämt måndag den 26/4. Då ska grunden för nästa säsong börja läggas och vi hoppas alla är taggade. Vi önskar få in en anmälan från alla som är intresserade av att vara med för att få en bra koll på vad som behöver bokas. Maila direkt till tranare@kkiskristallen.se senast den 21/4 om ni vill vara med och ange då namnet på åkaren. Det kommer mer info närmare inpå om vilka dagar/tider och plats som gäller för dessa träningar. Om det är så att några tillfällen krockar med annat så är det såklart OK att avanmäla vissa pass när ni har full koll på kalendern.

 

Vi passar på att påminna om att vi fortsatt håller avstånd vid träningarna och att ni alltid har en egen vattenflaska med som inte delas med någon. 

 

Nu hoppas vi dels att solen och värmen snart gör comeback och såklart att alla håller sig friska för den kommande säsongsupptakten. Allt gott! / Tränarna 

Info om träning, tävling och sommarläger
2021-03-08 21:33

Hej alla Iskristallare!

 

På grund av de nya restriktionerna kan vi tyvärr inte genomföra någon intern tävling som vi planerat sedan tidigare. Vi kan också konstatera att vi inte heller kan förlänga säsongen i någon av ishallarna då vi ensamma i så fall skulle behöva finansiera detta. Sista veckan med is blir därför v 12 (A-hallen).

 

Planen vi hade att genomföra trevliga aktiviteter för respektive grupp känns tyvärr inte heller aktuell mot bakgrund av det rådande läget. När restriktionerna lättats upp är vår ambition att vi istället ska göra en riktigt bra "kick-off" för hela föreningen i ett format som funkar, vi återkommer såklart om detta längre fram. 

 

Sommarläger

Nu börjar det bli hög tid att anmäla sig till sommarens konståkningsläger om man tänker åka på läger. Sista anmälningsdatum brukar vara sista mars, men vill man vara säker på att komma med så bör man anmäla sig så fort som möjligt. Här nedan hittar ni länkar till några av de läger som Iskristallens åkare brukar delta i och som man fortfarande kan anmäla sig till.

 

OBS! Övik har inte lagt ut sin anmälan ännu ,men den kommer inom kort och lägerveckorna kommer att vara v 30-31 varav v 30 är s.k samarbetsvecka och endast åkare från Övik, Iskristallen ,Lycksele och Piteå kan anmäla sig.

 

Hoppas ni som inte har åkt på läger tidigare tar chansen och provar på någonting som är roligt, utvecklande och ger många nya kompisar!

 

Linköping  sommarläger-  http://www.figureskatingcamptelfs.com

Gotland sommarläger - www.skateisland.se

Rimbo sommarläger- www.rimbolagret.se

Luleå sommarläger- www.luleakk.se

Örnsköldsviks sommarläger- www.ovikskk.se  

 

Om länkarna ovan inte fungerar är det bara att kopiera och klistra in i webbläsaren :o)....

 

Håll er friska och ha ett riktigt skönt sportlov! / Styrelsen

 

 

Åkare födda 2005 och senare får träna inomhus igen från och med 25/1
2021-01-24 13:18
Restriktionerna har ändrats från och med måndag 25/1 då de yngre åkarna (födda 2005 och senare) får träna inomhus igen.  Tyvärr gäller detta inte de äldre åkarna som fortsatt måste träna utomhus. För dem försöker vi hitta så mycket tider vi kan på bandyplanen istället.

Mycket viktigt att tänka på när vi går in i ishallen igen är:
  • Fortsätt vara noga med att alltid hålla avstånd till varandra (både på och utanför isen) .
  • Kom ombytta och gå direkt in på isen (undvik omklädningsrummen) och lämna hallen så snart som möjligt efter avslutat pass.
  • Bara åkare ska vara i hallen 
  • Fortsätt hålla god handhygien och dela aldrig vattenflaska med någon kompis.
  • Stanna hemma vid minsta förkylnings/influensasymptom
Håll i och håll ut och framför allt - håll er friska! / Styrelsen

Varmt välkommen till Konståkningsklubben Iskristallen i Sundsvall
2021-01-04 15:53
Varmt välkomna till Konståkningsklubben Iskristallen Sundsvall
Kolla in vår nya hemsida
2020-11-15 15:01
KK Iskristallen har hittat ett nytt hem på webben. Från och med nu använder vi oss av Sportadmin.se. Anledningarna är enkla. 

För det första vill vi skapa enkla och bra förutsättningar för åkare, tränare, ledare och inte minst föräldrarna att vara aktiva inom klubben. Enkelhet och möjlighet till riktad information har varit viktigt. 

För det andra kan vi via sportadmin sköta mycket av det administrativa arbetet inom klubben på ett mycket enklare sätt än tidigare. 

Vi tror att vi alla kommer att trivas på vår nya hemsida som alldeles säkert kommer att innehålla små skönhetsfel till en början, men i likhet med vår klubb så tar vi alltid ett steg framåt i taget. 

Ni har fått information om att ladda ner Sportadmins app. Gör det. Ni kommer att få se vilka möjligheter vårt nya webbverktyg har. 

Återigen. Hittar ni något som inte riktigt stämmer hör ni bara av er. Mejla info.kkiskristallen@gmail.com


Nyheter från våra grupper
Skridsko & Konståkningsskola, 10/11 15:41 
 
ANMÄL DIG TILL SKRIDSKOSKOLAN
Samarbetspartners