Hoppa till sidans innehåll

Fotografering


Söndag den 4 oktober är det dags för fotografering för åkare i tränings-och tävlingsgrupperna samt ledare. Vi tar gruppfoto och alla erbjuds därefter att ta individuella bilder om man vill. Vi samlas på ishallen ombytta och klara senast kl 12:30. Vår fototid är 12:45-13:30 i U-hallen med reservation för att det kan bli både tidigare och senare, så kom i god tid!

 

Vi ber att samtliga åkare fotas i tävlingsdräkt och uppsatt hår. Saknar man tävlingsdräkt kan man låna från kostymförrådet. Kontakta i så fall Katarina Nordberg i god tid innan så att tid finns att prova ut kläder. Åkare som ännu inte tagit av sig hjälmen kan fotas utan hjälm (om okej med förälder) men får inte åka utan hjälm i väntan på fotograferingen.

 

Som ledare bär man KKI-jackan på fotot.

 

Det är viktigt att alla registrera sig senast kl 11:00 den 4/10 via länken nedan till Elitfoto Sport AB:

 

http://www.larsake.se/lamna-uppgifter-infor-fotografering/

Gör så här:

 

  1. Välj förening= Sundsvall Hockey/KK
  2. Välj sedan ”Elev/Spelare/Barn eller Ledare/Lärare
  3. Välj KK Iskristallen i rullgardinen för Klass/Lag/Grupp
  4. Fyll i namn och e-postuppgifter

 

Om ingen registrering är gjord kommer åkarens (eller ledarens) namn inte med i ”laguppställningen” på gruppfotot och Elitfoto kan heller inte fota individuellt. Uppgifterna behövs även för att ni sedan ska få inloggningen för att kunna beställa bilderna. Det är inget köptvång.

 

OBS! Om man inte vill att de individuella bilderna läggs ut på hemsidan under träningsgrupper är det viktigt att meddela detta.

 

Covid-19

Kom ihåg att hålla avstånd och undvika trängsel. Det kommer att vara mycket folk i hallen så därför är det viktigt att man kommer färdigklädd och friserade och bara remmar skridskorna på plats. Föräldrar följer inte med in om det inte är absolut nödvändigt. Det kommer finnas vuxna på plats som tar hand om åkarna och ser till att de kommer ut på isen i tid.

Vid frågor är ni välkommen att höra av er till Katarina Nordberg (Majken mamma) eller Anneli Holmlund (Charlies mamma)

Uppdaterad: 25 SEP 2020 08:08 Skribent: Erik Sandberg
Epost: Adressen Gömd

kki_fb_gilla  

  

Bildresultat för youtube

   handbok Postadress:
KK Iskristallen Sundsvall - Konståkning
Box 890, Nordichallen
85124 Sundsvall

Besöksadress:
Johannedalsvägen 121
85634 Sundsvall

Kontakt:
Tel: 0722146340
E-post: This is a mailto link

Se all info