Hoppa till sidans innehåll

Isbjörnen Issis skridskoskola


Sundsvalls roligaste skridskoskola startar söndagen den 27 september 2020!

Kom till KK Iskristallen för att lära dig åka skridskor  på ett roligt, lekfullt och inspirerande sätt. Varje vecka kommer du att få uppleva ett äventyr du inte vill missa. Kostymer, lekar och glädje förenas. 

Det blir möten med Isbjörnen Issi, men också med massor av sagofigurer från våra isshower. 

Skridskoskolan handlar om att lära sig skridskoåkningens grunder alldeles oavsett vad syftet med skridskoåkningen är. Vår skridskoskola är en skridskoskola i första hand.

Vill man fortsätta med konståkning senare blir vi glada, men det viktiga är att barnen får lära sig att åka skridskor.

Våra ledare på isen har genomgått instruktörsutbildningar. Det finns också flera hjälpledare på plats. Allt för att alla i skridskoskolan ska få den hjälp man behöver. 

Skridskoskolan är varje söndag klockan 09.30 - 10.30.

I Issis skridskosskola kan man åka skridsko under hösten och våren. I slutet av varje säsong anordnar vi en årlig isshow där alla barn får vara med.

Du kan komma och testa några gånger innan du bestämmer dig. Det kostar givetvis ingenting. Du får testa på skridskoskolan under höstens tre första tillfällen.

 

Om du väljer att fortsätta är avgiften 500 kr per termin eller 1000 kr för hela säsongen och då ingår medlemsavgiften som gäller för hela familjen. Avgiften faktureras.  

 

Det finns möjlighet att hyra skridskor från klubben. 

 

Ibland måste vi byta istid pga hockeycuper, tävlingar och andra event. Vi lägger ut information om det och ny tid i vår träningskalender här och  Facebook, samt att vi skickar ut ett e-postmeddelande. 

 

Anmäl er här! Tryck på länken!

Du kan också ringa Kristin Rautio på 076-175 45 09  eller skicka ett mail direkt till oss på This is a mailto link så lovar vi att svara så fort det bara går. 

Vi ses i Sundsvall Energi Arena!

Varmt välkomna!

 

Tryck ut informationsmaterial för att sätta upp på arbetsplatser, skolor och affärer! Vi vill vara många som träffas i Sundsvall Energi Arena på söndagarna!

skridskoskola_2020.pdf

 

 

Uppdaterad: 14 SEP 2020 17:24 Skribent: Erik Sandberg

kki_fb_gilla  

  

Bildresultat för youtube

   handbok Postadress:
KK Iskristallen Sundsvall - Konståkning
Box 890, Nordichallen
85124 Sundsvall

Besöksadress:
Johannedalsvägen 121
85634 Sundsvall

Kontakt:
Tel: 0722146340
E-post: This is a mailto link

Se all info