Hoppa till sidans innehåll

Klubbförsäljning


KK Iskristallen vill så många som möjligt att träna och tävla i konståkning. Klubbens ambition är att hålla ner alla avgifter så mycket som möjlighet. 

KK Iskristallen har en av landets lägsta avgifter i förhållande till den träningstid och tävlingsverksamhet klubben kan erbjuda. 

Precis som alla andra klubbar är KK Iskristallen beroende av intäkter. Ledare, föräldrar och andra kan hjälpa till med försäljning av olika produkter. Klubben har ett säljkrav på respektive familj på 3 000 kr. Man kan också välja att göra ett så kallat friköp. Friköpet kostar 2 000 kr. 

Försäljningsperioden sträcker sig från 1/5 till och med 30/4

Familjer som endast har barn i skridskoskolan omfattas inte av ovanstående försäljningskrav. Alla andra klubbmedlema/grupper omfattas.

Försäljningsaktiviteter 

Aktuell försäljning

Grillningsprodukter av bästa sort. Se till att ha hemma. Köp och sälj. Det blir en sommar i år också!

https://www.spicydream.se/reg/TCOSXDU

 

Ullmax

Försäljningen pågår under hela säsongen. Det första säljstoppet är satt till den 21 oktober. Inbetalning ska ske senast den 1 december. Ni kan välja mellan att göra en webbbeställning, säljarbeställning eller en gemensam beställning från klubben. Väljer ni det sista alternativet kontaktar ni Cicki Håkansson (070 - 229 36 26). 

Terry and Friends

Det kommer mer information om hur försäljningen går till. Inloggningsuppgifter kommer att skickas till åkares målsmän. Kataloger distribueras av försäljningsansvarig. Säljstopp 25/11 inbetalning av faktura ska ske senast 20/12.

Restaurangchansen

Iskristallen börjar sälja Restaurangchansen under september månad. Inbetalning för försäljning sker senast den 31 oktober. 

Newbody

Populära Newbody kommer vi att kunna erbjuda oss själva och våra vänner. Försäljning kommer att ske under oktober månad.

Saffran

Julbaket är räddat för både iskristaller och våra vänner. Vi kommer att sälja saffran till bra pris och bra kvalitet. Försäljningen kommer att börja under oktober och sker hela vägen fram till jul. 

Ravelli

Från och med mars 2020 kommer vi också att sälja nya produkter från Ravelli. Mer information kommer att komma efter årsskiftet.  

Eventuellt tillkommer fler försäljningar.

Respektive försäljningsaktivitet informeras separat via mail inför försäljningsstart och försäljningsmaterial distribueras till barnen/ungdomarna i samband med träning. 

Om man ej erhållit försäljningsmaterial åligger det målsman att ta kontakt med ansvarig och begära ut material.

Har ni förslag på bra artiklar så tveka inte att höra av er via mail till: This is a mailto link

Tack för ert engagemang och ert värdefulla bidrag! 

KK Iskristallen har möjligheten att ta emot swish-betalningar (lägsta summa 30 kr). Nedan finns en lista på swishnummer för respektive aktivitet. 

Försäljning (material/slipning)-  123 281 7500
Lotteri-  123 029 4538
Biljetter/Skridskoskola- 123 355 9911
Kiosk- 123 413 8616
Försäljning (Ullmax/Saffran mm)-   123 106 9814
   
Uppdaterad: 17 SEP 2018 11:10 Skribent: Christine Håkansson

kki_fb_gilla  

  

Bildresultat för youtube

   handbok Postadress:
KK Iskristallen Sundsvall - Konståkning
Box 890, Nordichallen
85124 Sundsvall

Besöksadress:
Johannedalsvägen 121
85634 Sundsvall

Kontakt:
Tel: 0722146340
E-post: This is a mailto link

Se all info