Hoppa till sidans innehåll

Förening


Välkommen till oss! 

Konståkningsklubben Iskristallen Sundsvall - värme, gemenskap, glädje!

Klubben bildades 1998 och engagerar aktiva medlemmar fördelade på både bredd och elit. Verksamheten bedrivs i huvudskap på Gärdehov, Sundsvall. Där tränar såväl skridskoskolan som tävlingsåkare. Från augusti till mars tränar vi mestadels på is och under sommarhalvåret är det markträning och sommarläger som gäller. 

Ett återkommande arrangemang är vår isshow som engagerar hela klubben. Temat för 2018 års arrangemang var Skönheten & Odjuret. Tidigare teman på våra shower har varit; The Fairytale on Ice 2017, Lejonungen 2016, Snö samt High School Musical 2015, Trassel och Glee 2014, Djungelboken & Movie on Ice 2012.

Trivsel

Då åkare och familjer vid tävlingar och läger representerar klubben erfordras ett gott uppförande och trevligt bemötande både på och utanför isen. Vi håller ihop och hjälper varandra, gör vårt bästa, har roligt och bidrar till att skapa en klubbkänsla där medlemmarna är stolta över KK Iskristallen. Självklart gäller det även på träningar och fritid. KKI anmodar alla som har synpunkter eller klagomål att vända sig direkt till styrelsen. Konflikter får aldrig gå ut över verksamheten. 

Om en klubbmedlem upplever sig illa behandlad i samband med träning eller fritidsutövande i anläggningen och dess omgivning ombeds denne omgående kontakta styrelsen. Styrelsens uppgift är att agera och informera i ärendet.

Information & nyheter

Information kring klubbens verksamhet, träningstider, arbetsgrupper, skridskohyrning, slipning osv. finns tillgängligt på vår hemsida www.kkiskristallen.se. Hittar du ej den information du behöver, fråga din ansvarige tränare. Om åkaren varit förhindrad till någon träning, ligger ansvaret hos var och en att informera sig om ev. förändringar, t ex träningstider eller plats. Kolla hemsidan eller ring din tränare om ni är osäker.

 

Sociala medier

När du skriver eller publicerar något på KK Iskristallens sociala medier gör du det som representant för föreningen.  Det är styrelsen för föreningen eller annan tilldelad medlems uppgift att samordna intern och extern kommunikation. Vi uppmuntrar självklart kommunikationen mellan medlemmarna på våra interna medier. När du gör privata inlägg som härleds till klubben och dess verksamhet är det viktigt att tänka på att du även då representerar föreningen. Då vi är måna om föreningens goda anseende och varumärke ombeds samtliga medlemmar agera professionellt och sakligt i de inlägg som kan kopplas till klubben. Synpunkter, klagomål och övriga ställningstaganden ombeds omgående tas upp med styrelsen, inte i sociala medier.


TÄNK PÅ! - Våra aktiva är främst barn och ungdomar - Styrelsen och många ledare jobbar idéellt - Tränarna leder och planerar träningen - Alla gör så gott de kan - Tävlingar arrangeras av idéella - Domarna är människor - Domarna dömer - Publiken hejar på alla - Vi är alla i ishallen för att ha roligt!

Uppdaterad: 17 SEP 2018 11:09 Skribent: Maria Sälling

kki_fb_gilla  

  

Bildresultat för youtube

   handbok Postadress:
KK Iskristallen Sundsvall - Konståkning
Box 890, Nordichallen
85124 Sundsvall

Besöksadress:
Johannedalsvägen 121
85634 Sundsvall

Kontakt:
Tel: 0722146340
E-post: This is a mailto link

Se all info