Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Månadsbrev Oktober 2018"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Månadsbrev Oktober 2018


Nästan varje dag är det åkare från KK Iskristallen som tränar och förbereder sig inför tävling på Gärdehov. Det finns en iver hos åkarna – oavsett nivå - att vilja bli bättre, men framförallt att ha roligt. Många skratt värmer upp både is och ishall när det är träning. Konståkningssäsongen är med andra ord igång på allvar.

Skridskoskolan

Varje söndag 09.30 träffas våra nya åkare för Skridskoskolan. Ett 30-tal har hittills börjat och det innan vintern på allvar är här. Det kan betyda att det tillkommer ytterligare några under säsongen. Sprid därför gärna att skridskoskolan är öppen för alla.

Träningsgrupperna

Det är bra fart på alla träningsgrupper vilket berättar att tävlingssäsongen är här på allvar. Individuella utvecklingssamtal med alla åkare kommer att genomföras i samband med träning under den närmaste tiden i de fall där man ännu inte börjat. Varje träningsgrupp har också utsett en gruppförälder. Tanken är att föräldrar ska kunna vända sig till dessa med frågor och funderingar kring träningen och att gruppföräldern också ansvarar för att föra vidare frågor till tränare och styrelse.

Det går givetvis och självklart bra att vända sig direkt till styrelsen med frågor. Det har funnits frågor om hur alla grupper ska få tillgång till förrådet. Så snart som möjligt kommer varje gruppförälder att få en tagg till förrådet. Allt för att underlätta för åkare och föräldrar.

Gruppföräldrarna är

Grupp Grön Robert Alm

Grupp Gul Susanne Kuoppa

Grupp Lila Linda Gradin

Grupp Röd Dajana Katanic

Grupp Blå Susanna Aurell

Grupp Orange Anneli Holmlund

Tester 28 oktober

Söndagen den 28 oktober kommer det att genomföras tester upp till 2:2. Åk på tävlingar! KK Iskristallen vill uppmana alla som vill att åka på tävlingar som arrangeras. Just nu och innan jul är två tävlingar aktuella.

Den första är en så kallad stjärntävling. Det är på den nivå nya tävlande kliver in tävlingscirkusen. Stjärntävlingen är i Bollnäs under helgen den 24 och 25 november. Den andra tävlingen är en Stjärn och klubbtävling. Det vill säga en tävling för både nya och mer rutinerade tävlingsåkare. Tävlingen är i Örnsköldsvik helgen den 1-2 december. Anmäl er gärna!

Tävlingar är förutom ett bra tillfälle att testa sina kunskaper också en möjlighet att lära känna fler ur klubben och andra klubbar. Klubben förordar att transporterna till och från tävlingarna sker genom samåkning. Det är viktigt att vi kan garantera att medföljande tränaransvarig har skjuts både till och från tävlingarna.

Terry & Friends

Från och med 1 november har vi möjlighet att sälja Terry & Friends produkter. Försäljningen avslutas 25 november vilket innebär att varorna kommer till köparna i god tid innan jul.

Värdegrundsarbetet i klubben

Först ett stort tack till alla er som kom till vår första träff angående klubbens värdegrundsarbete. En sammanställning av synpunkter från mötet sammanställs just nu och så fort den är klar kommer alla att få ta del av den. Den 6 december tar vi nästa steg då är det dags för åkare och tränare att få sin del av utbildningen.

Lucia

KK Iskristallen firar lucia den 16 december med en uppvisning med klubbens alla åkare. En möjlighet för nära och kära att se åkarna på hemmaplan. Ett bra tillfälle att också bjuda in och sälja biljetter till vårens stora uppvisning – den årliga isshowen.

Utbildningar

Under hösten har flera utbildningar genomförts med deltagare från klubben. Liza Sjölund och Karin Tomley har genomgått tränarutbildning 2B, Erika Blom och Maria Selling har deltagit i domarutbildningar, Fredrik Kuoppa har gått tävlingsledarutbildning och Sofie Randewall har gått evenemangsutbildning, Helen Hellberg har gått en utbildning när det gäller tävlingsregistrering (INDTA), Agnes Sällbom har gått en domarutbildning och Maria Selling, Anna-Karin Åberg och Cicki Håkansson har gått en av SISU anordnad ordförandeutbildning.

 

Ni märker, eller hur? Det händer en hel del i KK Iskristallen. Det är roligt med så många duktiga åkare och så många hjälpsamma och intresserade föräldrar.

Vi ses i hallen!

Styrelsen i KK Iskristallen. 

Inga nyheter är skapade

kki_fb_gilla  

  

Bildresultat för youtube

   handbok Postadress:
KK Iskristallen Sundsvall - Konståkning
Box 890, Nordichallen
85124 Sundsvall

Besöksadress:
Johannedalsvägen 121
85634 Sundsvall

Kontakt:
Tel: 0722146340
E-post: info.kkiskristallen@gmail.com

Se all info