Hoppa till sidans innehåll

Isbjörnen Issis skridskoskola


skola_flyer (2).pdfIssis skridskoskola vänder sig till alla som vill lära sig att åka skridskor på ett roligt, lekfullt och inspirerande sätt.

Träningen är inriktad på att lära ut skridskoåkningens grunder oavsett vad syftet med skridskoåkningen är (ej inriktad på konståkning).

Isbjörnen Issi kommer ibland på besök och hittar på roliga lekar med barnen!

Ansvarig tränare har genomgått instruktörsutbildning steg grund eller högre. Det finns också flera hjälpledare på plats. Tränarna delar in barnen i grupper efter ålder och kunnande, det inte ovanligt att barn byter grupp under säsongen.

Konståkningsskolan rekomenderas från 4 år ålder.

Träningstiderna är söndagar klockan 09.30 - 10.30.

I Issis skridskosskola kan man åka skridsko under hösten och våren. I slutet av varje säsong anordnar vi en årlig isshow där alla barn får vara med.

Kläder som rekommenderas för träning i skridskoskolan är varma kläder som man kan röra sig lätt i. Tjocka overaller, jeans eller liknande är inte att rekommendera som träningskläder! Glöm inte vantar och det är obligatoriskt med hjälm i skridskoskolan. Skridskorna ska vara av god kvalité, dvs stadiga och med stabilt skaft.

Avgiften är 800 kr per termin och och då ingår en medlemsavgift på 300 kr, som gäller för hela familjen. Det betyder att endast första barnet betalar full avgift. Har ni fler barn i verksamheten reduceras avgiften med 300 kr/barn. 

Du får testa på skridskoskolan under höstens tre första tillfällen. Avgiften betalas därefter, kontant eller uppvisande av kvitto på att avgiften är inbetald till klubbens postgiro 264025-8 eller via Swish till nr 123 355 9911. Märk betalning med "issi" och barnet/nens för- och efternamn samt personnummer (tio siffror).

Ibland måste vi byta istid pga hockeycuper, tävlingar och andra event. Vi lägger ut information om det och ny tid i vår träningskalender här och  Facebook, samt att vi skickar ut ett e-postmeddelande. För mer information eller anmälan kontakta:

Anja på mbl: 070-370 07 09 eller skicka ett mail direkt till oss på This is a mailto link

 

skola_flyer (2).pdf

 

Uppdaterad: 14 OKT 2017 12:07 Skribent: Christine Håkansson

kki_fb_gilla  

  

Bildresultat för youtube

   handbok Postadress:
KK Iskristallen Sundsvall - Konståkning
Box 890, Nordichallen
85124 Sundsvall

Besöksadress:
Johannedalsvägen 121
85634 Sundsvall

Kontakt:
Tel: 0706016955
E-post: This is a mailto link

Se all info