Hoppa till sidans innehåll

Isshowen 2020 är snart här

11 NOV 2019 19:16
Den 28 och 29/3 förvandlar vi återigen Sundsvall Energi Arena till en magisk plats där fantasin står i centrum och där klubbens alla åkare får möjligheten att visa upp sina färdigheter inför tusentals besökare.
  • Skapad: 11 NOV 2019 19:16

2019 blev ett succéår för Isskristallens isshow. Ett nytt publikrekord slogs och arenan var i det närmaste elektrisk. 2020 ska vi göra en isshow som kommer att bli minst lika välbesökt och omtalad. 

En isshow kräver sina förberedelser och dom av er som varit med tidigare år vet att lyckan under helgen slår allt arbete inför med hästlängder. Det brukar bli en värdig avslutning på säsongen. 

Nytt för i år är att klubben nu har två samordnare för allt arbete med isshowen. Dessa två är Susanne Kuoppa (This is a mailto link, 070-34 83 723) och Katarina Nordberg (This is a mailto link, 070-252 80 96). Har du frågor om vad du kan och vill bidra med eller något annat som handlar om isshowen är det bara att vända sig till Susanne och Katarina. 

Det finns som alltid en mängd arbetsuppgifter att utföra och därför ska samtliga arbetsgrupper komma igång tidigare än vanligt med arbetet. Allt för att vi tillsammans ska skapa dom bästa möjligheterna för våra åkare att erbjuda besökarna en upplevelse man aldrig glömmer. 

Från och med nu och framåt kommer det att skickas ut information kontinuerligt om hur arbetet fortskrider och vad som är aktuellt att göra. 

Ett evenemang som erbjuder den kvalitet som vår isshow gör kräver också en del intäkter redan innan den sätter igång. Därför vill klubbens sponsorgrupp med Fredrik Kuoppa i spetsen gärna ha in tips och förslag på sponsorer till showen. Maila sådan information direkt till This is a mailto link så kan han kontakta aktuellt företag.

Självklart får du gärna vara med i sponsorgruppen. Meddela Fredrik så ordnar det sig.

Vi avslutar den här informationen med ett glädjande besked på just sponsortemat. Vikon ifrån Västerås har redan nu bestämt att dom vill vara med även 2020 och sponsrar därför KKI med 10 000 kr.

Men. Har vi inte glömt något? Nä, men vi håller på en godbit. Temat för 2020-års isshow kommer att avslöjas inom kort, men inte nu... 

Vi ses i hallen!

Med vänliga hälsningar

Styrelsen

Skribent: Erik Sandberg
Epost: Adressen Gömd

kki_fb_gilla  

  

Bildresultat för youtube

   handbok Postadress:
KK Iskristallen Sundsvall - Konståkning
Box 890, Nordichallen
85124 Sundsvall

Besöksadress:
Johannedalsvägen 121
85634 Sundsvall

Kontakt:
Tel: 0706016955
E-post: This is a mailto link

Se all info