Hoppa till sidans innehåll

Sponsorer


KK Iskristallen är mycket glada över att ha i Sundsvall Energi funnit en samarbetspartner. Tillsammans kan vi skapa en mötesplats för unga människor där träning och tävling utförs i en anda av värme, gemenskap och glädje.

Sundsvall Energi är en viktig aktör inom hela vår region när det gäller allt inom elproduktion på ett miljövänligt sätt.

Sundsvall Energi har en slogan som heter - Tillsammans ger vi Sundsvall energi. Sällan eller aldrig har ett samarbete mellan näringsliv och föreningsliv kunnat sammanfattas bättre.

Tillsammans ger vi Sundsvall energi.

 

KK Iskristallen har ett nära samarbete med Näringslivsbolaget i Sundsvall. Näringslivsbolaget gör mycket för kommunens bästa och KK Iskristallen gör sitt bästa för kommunen  

Det är en självklarhet för KK Iskristallen att uppmuntra alla våra konståkningsvänner och alla vi möter genom tävling och träning att komma till vår stad. Sundsvall har mycket att erbjuda många.

Vi säger alltid: Visit Sundsvall!

KK Iskristallen ser på konståkning på ungefär samma sätt. Konståkningen har mycket att erbjuda många och att det är en vacker sport råder det ingen tvekan om. 

KK Iskristallen vill ständigt utvecklas. För att lyckas krävs det förutom engagemang och hårt arbete - precis som för åkarna på isen - också andra färdigheter.  Värdegrunds-, ledare-, styrelse- och föreningsutbildningar är därför viktiga inslag i vår verksamhet. Vi kan inte få en bättre samarbetsparner än SISU Idrottsutbildarna 

Stöd KK Iskristallen genom Svenska Spels Gräsrosten. Kostar inget men klubben är med och delar på 50 000 000 kronor.

 Du handlar hos Ullmax när du behöver något värmande. Här är länken du använder för att ditt köp ska komma KK Iskristallen tillgodo. 

https://shop.ullmax.com/se/kk-iskristallen 

 

 

 

 

 

Uppdaterad: 28 DEC 2018 19:35 Skribent: Erik Sandberg
Epost: Adressen Gömd

kki_fb_gilla  

  

Bildresultat för youtube

   handbok Postadress:
KK Iskristallen Sundsvall - Konståkning
Box 890, Nordichallen
85124 Sundsvall

Besöksadress:
Johannedalsvägen 121
85634 Sundsvall

Kontakt:
Tel: 0706016955
E-post: This is a mailto link

Se all info