Hoppa till sidans innehåll

Information om arbetet inför årets isshow


Här kommer några reflektioner och påminnelser från klubbens isshowsmöte. För det första var det otroligt roligt att se en så stor uppslutning från alla i klubben. Vi vill rikta ett stort, stort tack till alla som kom.

Några hade av en eller annan anledning fått förhinder. Sådant händer. Livet pågår även utanför sargen och därför bifogar vi den presentation som visades upp på mötet. Presentationen finns tillgänglig i det mejl alla i klubben fått eller kommer att få.

Vi kommer att i början av nästa vecka skicka ut arbetsfördelningen i samtliga grupper och de som under helgen inte skickat in önskemål kommer bli utplacerade efter behov.

De som kom fick möjlighet att skriva upp sig i en eller flera arbetsgrupper och ni som ännu inte har gjort detta ber vi att snarast möjligt maila era önskemål till This is a mailto link

Sygruppen kommer inom kort efterfråga mått på alla åkare för att kostymerna ska passa, så plocka fram måttbandet redan nu.

Marknad/ Sponsorgruppen välkomnar all hjälp att hitta nya sponsorer. Om man vet av en potentiell sponsor och inte vill ta kontakten med företaget själv kan man tipsa så tar Sponsorgruppen vid.

Vi gick också igenom den arbetsdag vi tagit på oss på Gärde i samarbete med SM-veckan. Det rör sig om bemanning av två kiosker samt parkering (totalt ca 17 personer per pass.) Det är viktigt att alla åkare har en förälder/ representant på sitt utsatta pass. Är man bortrest behöver man meddela ansvarig för gruppen snarast. Åkare från 15 år och uppåt kan själv ta sitt pass.

07:00-10:30 Grupp Gul+Lila 
Ansvarig: Anna-Karin Åberg 


10:15-14:00 Grupp Grön+Blå
Ansvarig: Magdalena Lorentzon

13:45-17:30 Grupp Röd+Orange
Ansvarig: Dajana Katanic

Tack än en gång för att ni kom och vill göra en fantastisk isshow möjlig. Tillsammans gör vi en bra klubb ännu bättre.

Uppdaterad: 11 JAN 2019 12:07 Skribent: Erik Sandberg
Epost: Adressen Gömd

kki_fb_gilla  

  

Bildresultat för youtube

   handbok Postadress:
KK Iskristallen Sundsvall - Konståkning
Box 890, Nordichallen
85124 Sundsvall

Besöksadress:
Johannedalsvägen 121
85634 Sundsvall

Kontakt:
Tel: 0706016955
E-post: This is a mailto link

Se all info